| Autor |
Poruka |
| < Pritužbe... ~ Jednakost igraca na Diplomati... |
|
Poslao:
Pon Feb 02, 2009 3:44 pm
|
|
|
Razvodnik

Pridružio: 08 Nov 2007
|
|
Posto je banovan (opravdano ili ne) drug Coolijana me zamolio da prenesem njegovu izjavu datu pri cistoj svesti i (ne tako) zdravoj pameti:
''Drzava je opet dokazao kako ovde stvari funkcionisu i kako nisu svi jednaki. Imao je priliku (i trebalo je) da banuje VH na 7 dana posle njegovog zestokog pljuvanja Thundera u prvom postu (ipak ovo nije kafana~pljuvacnica).
Imao je drugu (opravdanu) priliku kada je VH nicim izazvan popljuvao mene na nacin na koji je to uradio.
Tek kada sam ja dozvolio sebi obracanje na koje nisam ponosan ali nisam izdrzao da se uzdrzim, preposteni Drzava nas je banovao obojicu. Mene, verujem, zato sto sam mu konacno dao materijala za to a VH-a vise kao kolateralnu stetu da ima opravdanje za moj ban.
Toliko o tome kako su ovde pravila jednaka za sve i uvek. I sad moze ko hoce da se pere i daje odgovor (a nece jer da ga zanima ne bi se ovako ni ponasao), ali i corav vidi sta se desilo i na koji nacin.
I da je i za temu odreagovao u skladu sa pravilima, do ovoga ne bi doslo niti bi iko bio banovan. Zakljucao je sada kada je steta ucinjena.
To je samo dokaz da je u stvari niko drugi do Drzava - admin foruma odgovoran za sve lose stvari koje su nakom VH-ovog prvog posta usledile.''
Pre nego sto krenete da pljujete, ponovo da napomenem da je ovo citat i izjava Coolijane, sa kojom se ja u velikoj meri slazem (vec sam govorio o 'belim medvedima'), ali to sad nije bitno... |
_________________ eternia aka reprisal aka katastrofalija aka alKatraz
Man's gotta do whatta man's gotta do! |
|
|
|
 |
|
Poslao:
Pon Feb 02, 2009 5:27 pm
|
|
|
Razvodnik

Pridružio: 05 Jun 2006
|
|
|
|
|
 |
|
Poslao:
Pon Feb 02, 2009 5:48 pm
|
|
|
Razvodnik

Pridružio: 20 Jun 2008
|
|
jeste vh stari igrač i kao takav zaslužuje nešto bolji tretman-u smislu da se ima malo više razumevanja...
nisam upućen detaljno, ako pronađem pročitaću...
al ne treba preterivati! i sam vh je u prvom postu na onoj temi napisao da se nada da će admin bar sačekati malo pre nego što ga izbriše! znači znao je da preteruje!
EDIT: koliko vidim piše da je i vh banovan... tako da... |
_________________ hodam dolinom smrti, necu se bojati zla jer ja sam najgori drkadzija u prokletoj dolini... |
|
|
|
 |
|
Poslao:
Pon Feb 02, 2009 6:40 pm
|
|
|
Desetar

Pridružio: 02 Feb 2007
|
|
Ko je "velika srbija" i u kom svojstvu pise, kao moderator ili kao igrac???
Kako god, ta drzava vise ne postoji i nema pravo da pise kao "velika srbija" kao ni ostali! |
|
 |
|
Poslao:
Pon Feb 02, 2009 10:02 pm
|
|
|
Pukovnik

Pridružio: 08 Apr 2006
|
|
| Molim "postenjacine" i "pravedne" da mi ne brisu postove koji su isti kao predhodni i u kojima nema nicega van teme ili bilo cega sto je uvredljivo. |
|
 |
|
Poslao:
Uto Feb 03, 2009 12:42 am
|
|
|
Razvodnik

Pridružio: 08 Nov 2007
|
|
zamolio bih makaa i sumija da ne offtopicuju...
potpuno ste u pravu, ali ovo nije mesto za to... ovde se pljuju neki drugi... |
_________________ eternia aka reprisal aka katastrofalija aka alKatraz
Man's gotta do whatta man's gotta do! |
|
|
|
 |
|
Poslao:
Uto Feb 03, 2009 12:59 am
|
|
|
Razvodnik

Pridružio: 02 Avg 2007
|
|
E, jbg ... Karaoke a i drug Cool ... dobro ste se drzali do bana
Karaoke, ne znam da li su ostali primetili ali rekao si sustinu problema na ovoj igrici u samo jednoj recenici ... neki ce to prepoznati, a mnogi koji vise ne igraju su vec ukazivali na isto(g). |
_________________ ... |
|
|
|
 |
|
Poslao:
Uto Feb 03, 2009 3:09 am
|
|
|
Redov

Pridružio: 02 Feb 2009
|
|
| velika_srbija :: |
jeste vh stari igrač i kao takav zaslužuje nešto bolji tretman-u smislu da se ima malo više razumevanja...
nisam upućen detaljno, ako pronađem pročitaću...
al ne treba preterivati! i sam vh je u prvom postu na onoj temi napisao da se nada da će admin bar sačekati malo pre nego što ga izbriše! znači znao je da preteruje!
EDIT: koliko vidim piše da je i vh banovan... tako da... |
zato sto je stari igrac zasluzuje bolji tretman manikira i pedikira dve duple *pive
ako je znao da preteruje trebao je da zna da isto tako provocira druge da i oni malo preteruju  |
|
|
|
|
 |
|
Poslao:
Uto Feb 03, 2009 4:24 pm
|
|
|
Razvodnik

Pridružio: 20 Jun 2008
|
|
nisam imao nameru da branim VH-a.
al činjenica je da mu je država tada progledao kroz prste, pa se sve posle dogodilo... ne verujem da je država imao neku lošu nameru! |
_________________ hodam dolinom smrti, necu se bojati zla jer ja sam najgori drkadzija u prokletoj dolini... |
|
|
|
 |
|
Poslao:
Uto Feb 03, 2009 8:25 pm
|
|
|
Redov

Pridružio: 07 Maj 2008