| Autor |
Poruka |
| < Ucene ~ Zeka se raspojasao |
|
Poslao:
Ned Sep 30, 2007 12:14 pm
|
|
|
Stariji vodnik I klase

Pridruio: 11 Apr 2006
|
|
| neznam gdje je problem zekane, kako su se tvoji trudili da te odrze gore i da pobijedis tako su se drugi trudili da te skinu i samim time ujedno da njihov clan pobijedi, ne vidim tu nikakvog zagorcavanja necijeg zivota ni ispoljavanje nekakvih frustracija koje ti potenciras, malo pretjerujes i igru shvacas pre ozbiljno i pre osobno. |
_________________ ... |
|
|
|
 |
|
Poslao:
Ned Sep 30, 2007 5:26 pm
|
|
|
Zastavnik

Pridruio: 20 Sep 2007
|
|
| Ne mogu da vjerujem da je ovo neko uspio,zato cestitam tim igracima,jer sam do od prvog dana mislio da ce zeka pobjedit,jer je uvijek bio dominantanmi ne samo to nego i prejak za ostale igrace,sto po broju tera,sto po svim ostalim stavrima,al eto nam novog ciklusa a ako bude barem kraj ovako napet,opet ce biti zanimljivo!Mada je ovaj ciklus nazalost bio poprilicno dosadan. |
_________________ Hannibal ante portas! |
|
|
|
 |
|
Poslao:
Ned Sep 30, 2007 7:46 pm
|
|
|
Pukovnik

Pridruio: 07 Apr 2006
|
|
| Hannibal :: |
| Mada je ovaj ciklus nazalost bio poprilicno dosadan. |
Kako kome...
A ciklus jos nije gotov. |
|
|
 |
|
Poslao:
Ned Sep 30, 2007 10:06 pm
|
|
|
Kapetan

Pridruio: 03 Avg 2007
|
|
| e pa lepo sam ja oduve govorio, da je rano reci da je zeka pobednik. a i odavno sam vec dao recept kako je moguce srusiti bilo koga pa i zeku. ovo uopste nije cudno, a tek da znate i zeka jos uvek moze da pobedi a i bilo ko drugi. ovde je kriva samo nepaznja zekinih prijatelja i dobra organizovanost onih koji su ga srusili. dajte nekom 20 000 bunkera i uz samu pomoc do tri igraca vrlo lako ga je srusiti jer je nemoguce nekoga drzati u zastiti 24 casa 31 dan u mesecu.zeko pozdrav, ti si dobar uspeh vec napravio jer te niko nije srusio ceo ciklus sa prvog mesta a i vama koji ste ga srusili jer ste bili slozni u tome. |
_________________ Imao bih lepe ralje,
plivao bih dalje, dalje,
pratio bih ledolomce,
cekao bih brodolomce
Gutao bih sve od reda
ribe zvezde i torpeda
i bio bih na sve spreman,
kao prava morska nemaaaan
Daaaa mi je biti morski pas
bar jedan dan, jedan sat, jedan tren
biti morski pas |
|